Vi gör alltid vårt bästa för att leverera i tid, men ibland kan oförutsedda händelser ställa till det. Vi kan därför inte garantera leverans till en viss dag, utan reserverar oss för eventuella förseningar.


Försening:

Du får ett meddelande via e-post från oss om din bok blir försenad mot beräknad leveranstid. Detta meddelande skickas till dig efter att den beräknade hanteringstiden ("Skickas inom") har gått.

Har du beställt fler böcker i samma beställning skickar vi då de som finns i lager. Den försenade boken skickar vi så snart vi fått hem den, och den extra leveransen kostar självklart ingenting.


Slutsåld vara:

Du får ett meddelande via e-post från oss om det visar sig att en bok är helt slut hos både oss och leverantör och inte kan skickas alls.

Tänk på att om du har beställt flera böcker med olika "Skickas inom"-tider skickas din beställning när samtliga böcker har inkommit till vårt lager. Det är alltså den bok med längst behandlingstid som styr din beställning, och det är först när en bok är försenad som vi delar upp din leverans.

Läs mer om mer om hur leveranstid beräknas.

Tillbaka till Bokus