Vi och våra samarbetspartners använder cookies och liknande tekniker för att ge dig en bra och säker upplevelse av vår webbplats.Cookies tillämpas också för att förstå hur webbplatsen används och för relevant marknadsföring.Vår cookielösning är säker och GDPR-kompatibel.

När du besöker vår sajt kan du välja mellan att acceptera alla cookies, eller välja vilka cookies du samtycker till.

• För att samtycka till samtliga cookies klicka på "Acceptera alla coookies" i rutan som dyker upp.

• För att göra ett val klicka på "Cookie-inställningar". Ny ruta med beskrivningar och möjliga inställningar kommer upp.

• Valda inställningar sparas en viss tid.

• För att när som helst ändra tidigare inställningar klicka på "Cookie-inställningar" längst ned på sidan.

Vi har tre olika typer av cookies:

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies behövs för att webbplatsen ska fungera, och placeras vanligen bara ut som ett svar på en åtgärd från dig som kund, som t ex när du lägger en vara i varukorgen.
Du kan inte välja bort nödvändiga cookies på vår webbplats, men du kan ställa in din webbläsare på att blockera dem eller varna dig om dem. Det kan dock föra med sig att delar av webbplatsen inte fungerar.

Nödvändiga cookies är alltid aktiva och behöver inte något samtycke från dig som användare.
Nödvändiga cookies lagrar inga personuppgifter om dig.

Prestandacookies

Prestandacookies tillåter oss att räkna besök och trafikkällor och på så sätt se hur besökare förflyttar sig. Det i sin tur hjälper oss att förbättra prestandan på vår webbplats.

Som besökare har du möjlighet att välja bort prestandacookies.
Den information som samlas in via prestandacookies är aggregerad och anonym.

Marknadsföringscookies

Marknadsföringscookies kan ställas in av våra annonseringspartners för att skapa en profil av dina intressen och visa relevanta annonser på andra webbplatser.

Som besökare har du möjlighet att välja bort marknadsföringscookies, vilket gör att du kommer att uppleva färre riktade annonser.
Marknadsföringscookies lagrar inte direkt personlig information, men kan identifiera din webbläsare och internetenhet.

Klarna checkout

Vi använder oss av Klarna Checkout i vår kassa. Eftersom Klarna Checkout länkas in kan vi inte påverka eller kontrollera dess innehåll. Läs Klarnas cookiepolicy