Vid köp av fysiska böcker, nedladdningsbara böcker och digitala presentkort i vår e-handel sker betalning alltid via KlarnaGuiden nedan gäller köp av varor i vår e-handel. För att läsa mer om köp av digitalt presentkort klicka dig hit.

Bokus Play

Vill du teckna dig för abonnemang i Bokus Play betalar du via Nets kortbetalning eller American Express. Läs mer om det här.

Betalningsalternativ i kassan:

När du är nöjd med varorna i din varukorg är det dags att slutföra köpet i kassan. Klicka på "Till kassan" i varukorgen.

1. Välj om du vill handla inloggad på ditt användarkonto eller som privatperson via snabbkassan
  1. Registrera eventuell kampanjkod och/eller presentkort. Läs mer om presentkortsbetalning.

2. Du kan även välja presentinslagning. Det kostar 29 kr. Läs mer om presentinslagning.

3. Sedan väljer du leveranssätt. Läs mer om de olika fraktalternativ vi har.

4. Registrera e-postadress och postnummer under ”Dina uppgifter”, och klicka sedan på fortsätt. Om du vill skicka boken till någon annan, väljer du det under "Leverans". Klicka på "Ändra".

5. Vilka betalningssätt som är aktuella för dig hittar du under "Betalningssätt". Det är Klarna som väljer vilka som visas för dig. Läs mer om betalningssätt hos Klarna eller kontakta deras kundservice om du har frågor.

6. Observera att det finns två sätt att betala med kort via Klarna.
    Om du väljer "Klarna" och sedan kortbetalning tillåter du att kortuppgifterna sparas hos Klarna för framtida köp.
    Om du väljer "Betala med kort" går betalningen också via Klarna, men kortuppgifterna sparas inte. Du godkänner att uppgifterna används endast för detta specifika köp.

7. Slutför köpet genom att klicka på ”Gå till betalning”.

8. Genom att klicka på "Gå till betalning" godkänner du Klarnas Användarvillkor och bekräftar att du har läst Klarnas Dataskyddsinformation och Cookiepolicy.
    Du godkänner även villkoren för Bokus AB.

Bekräfta köp:

Du behöver ett Bank-ID när du handlar hos oss för att bekräfta köpet. Det ligger som default, dvs som ett förinställt värde, och finns där för att minimera risken för bedrägerier. För hjälp med att ställa in en annan identifiering än Bank-ID för att bekräfta ditt köp ring Klarna på 08-120 120 10. Mer information om fakturabetalning, kortbetalning och swishbetalning via Klarna

Kontakta Klarna:

Du kan chatta med Klarna, via deras kundservice. Du kan ringa Klarna på 08-120 120 10