Det finns en hel del fördelar med att skapa och använda ett användarkonto.

• Om du har ett användarkonto finns din personliga kundinformation och din orderhistorik tillgänglig att se på "Mina sidor" när du handlar i inloggat läge.
  • Du kan också se om du har något tillgodo kopplat till ditt konto.
  • Du ser dina köp av e-böcker i din digitala bokhylla. Du ser också vilket Bokus Play-abonnemang du har.
  • På ditt användarkonto finns sammanställningen av de böcker du bevakar eller har sparat som favoriter. Du hittar också information om vilka Nyhetsbrev du prenumererar på.