Hur vet jag om boken jag vill köpa är tillgänglig eller inte?

Så här läser du de olika statusmeddelanden som du hittar på vår sajt:

Köp
Boken går att beställa.
Vi har inte alla böcker på eget lager, utan beställer vissa titlar direkt från leverantör eller förlag i samband med din order. Hur lång tid det tar innan vi har möjlighet att skicka boken till dig står angivet som "Skickas inom". Därefter tillkommer upp till 4 vardagar för leverans hem till dig, beroende på vilket fraktsätt du väljer.

Ej utkommen
Boken går inte att köpa eller förboka än, men har ett planerat utgivningsdatum. Utgivningsdatum ser du både i söklistan och på boksidan. Utgivningsdatum är förlagets planerade släppdatum av boken och kan ibland ändras. Det är från förlagets släppdatum som vi kan hantera inkomna beställningar. Som kund kan du alltså inte räkna med att få boken levererad detta samma datum. Det går bra att bevaka boken för att bli påmind när den blir köp- eller förbokningsbar (se ovan).


Förboka
Du kan förboka böcker hos oss som ännu inte är utgivna. När du förbokar en bok genomförs köpet på en gång, även om leveransen ligger en bit framåt i tiden.


Bevaka
Om en bok är tillfälligt slut hos förlag eller leverantör och inte går att förboka eller köpa just nu kan du klicka på "Bevaka" bredvid boken. Då skickar vi ett mejl till dig så fort vi får information om att boken finns tillgänglig igen.


Slutsåld
Om en bok visas som "Slutsåld" går den inte längre att köpa utan är definitivt slut hos både leverantör och förlag. Boken planeras inte att tryckas upp igen inom överskådlig tid.Tillbaka till Bokus