Du är mer än välkommen att skriva en recension om någon bok du har läst och tycker om - eller inte tycker om! Din recension kommer sedan att synas på boksidan på vår sajt.

Gör så här:

• Sök upp boken du vill recensera. När du klickar in på boken skrollar du ner på sidan tills du ser nedan text. Där klickar du på "Sätt ditt betyg":

• Fyll i och skriv din recension på sidan du sedan får upp, och klicka på "Skicka":

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det finns vissa krav som behöver uppfyllas för att du ska kunna publicera en recension på vår hemsida.

• Du behöver ha ett användarkonto och vara inloggad på det. Detta för att säkerställa att du är du, och att det är en riktig person som har skrivit recensionen.
  • Det är också ett sätt för dig att kunna finna samtliga dina recensioner på "Mina sidor". Du kan gå in och ändra i dem, och meddela om du vill ta bort dem.

Övriga riktlinjer och krav för att vi ska publicera din recension är: