Du är mer än välkommen att recensera en bok du har köpt hos oss och läst och tycker om - eller inte tycker om! Din recension kommer sedan att synas på boksidan på vår sajt.

Riktlinjer:

Gör så här:

• Logga in på ditt användarkonto.
  • Sök upp boken du vill recensera. När du klickar in på boken skrollar du ner på sidan tills du ser nedan text. Där klickar du på "Sätt ditt betyg":
  • Fyll i och skriv din recension på sidan du sedan får upp, och klicka på "Skicka":

Du kan hitta samtliga dina recensioner på "Mina sidor". Du kan gå in och ändra i dem, och meddela om du vill ta bort dem.