Gör så här för att utnyttja kampanjkod du har fått för Bokus Play:

1. Surfa in på Bokus och klicka dig vidare till Bokus Play

2. Klicka på "Prova fritt i 30 dagar"

3. Välj vilket abonnemang du vill prova:
    Bas kostar 79 kr i månaden och du får tillgång till en bok i månaden.
    Bas är till för dig som inte lyssnar eller läser så många böcker i månaden.
    Premium kostar 149 kr i månaden och du har obegränsad lyssning och läsning.
    Familj kostar 229 kr i månaden och du har obegränsad lyssning och läsning för upp till 3 samtidiga användare.

4. Skriv in kampanjkoden och tryck på "Spara"

5. Välj sedan att logga in med ett befintligt Bokuskonto eller skapa dig ett nytt

6. Slutför registreringen genom att aktivera ditt betalkort. Du behöver aktivera ett betalkort även om du har en provperiod på 30 dagar. Du debiteras inte för provperioden men i och med att du fyller i dina kortuppgifter kan vi hantera din betalning om du väljer att fortsätta som abonnent när provperioden är slut. På så sätt blir övergången smidig och du kan fortsätta att lyssna och läsa utan avbrott

7. Ladda ned applikationen via App Store eller Google Play. Logga in på ditt skapade Bokus Play-konto

8. Börja lyssna eller läsa, och njut!