Gör så här för att avsluta ditt abonnemang eller din provperiod:

• Logga in på "Mina sidor"

• Gå till fliken "Bokus Play"

• När du har klickat på Bokus Play, finner du all information angående ditt abonnemang.
    För att avsluta trycker du på "Säg upp"

• Ditt abonnemang är nu avslutat. Du får ett bekräftelsemejl på att det är gjort. Du får en bekräftelse oavsett om det är vi som avslutar det i våra system eller om du själv avslutar det via "Mina sidor"

• Om det har skett en debitering, kommer du att kunna utnyttja tjänsten för den period som du har betalat för

• Har du en provperiod och avslutar mitt i, kommer du att kunna fortsätta att lyssna perioden ut.

• Upplever du problem med avslutet ta kontakt med kundservice via kontaktformulär nedan