För att köpa en digital nedladdningsbar e- eller ljudbok:

1. Gå in på Bokus och leta upp boken du vill köpa.
  2. Klicka på "Ladda ned"-knappen på boksidan, eller i söklistan.
  3. Logga in på ditt konto eller skapa konto.
  4. Betalning sker via Klarna.Välj något av de betalningsalternativ som Klarna erbjuder dig. Läs mer om betalningssätt hos Klarna eller kontakta deras kundservice om du har frågor, kontaktuppgifter längst ned på sidan.
  5. Klicka på "Bekräfta köp". Du får då en bekräftelse på att köpet har gått igenom.
  6. Du får även en bekräftelse på ditt köp till din e-post. Spara den eftersom den innehåller nödvändiga uppgifter om ditt köp, samt en länk som möjliggör nedladdning på nytt.
  7. Kvitto på själva betalningen hittar du i din Klarna-app eller på "Mina sidor" hos Klarna.

Efter köpet:

• Efter ditt köp kan du läsa boken i Bokus Dito-appen för e-böcker och nedladdningsbara ljudböcker.
  • Ladda ned Bokus Dito-appen i App Store eller i Google Play.
  • Logga in med ditt användarkonto och du hittar alla dina köpta digitala böcker i appens bokhylla.
  • Föredrar du att läsa på datorn eller i annan app? Då kan du ladda ner boken via din digitala bokhylla som du hittar om du loggar in på "Mina sidor" på Bokus.
  • Observera att DRM-skyddade böcker endast har tre nedladdningar och att nedladdningen måste ske inom 24 månader då länken därefter förfaller.
  • Det finns även titlar i andra format där nedladdning måste genomföras inom 24 månader då länken därefter förfaller. Detta framgår av informationen på bokens sida på Bokus.