Du kan använda ett presentkort för att betala köp i vår e-handel i 1 år från inköpsdatum. Våra presentkort finns i valörerna 100, 200, 300, 400 och 500 kr. Presentkortsbetalning registrerar du i varukorgen när du är nöjd med varorna i din varukorg.

Gör så här för att betala med ditt presentkort:

• Klicka på ”Använd presentkort”:
  • Skriv sedan in den 16-siffriga presentkortskoden i rutan som kommer upp, och klicka på "Spara".

• Du kan använda flera presentkort vid samma köp. Registrera ett presentkort i taget. Klicka på ”Spara” när du har registrerat den första koden. Gå sedantillbaka till ”Använd presentkort”, skriv in din kod på nästa presentkort och tryck sedan på ”Spara” osv.
  • Presentkortsbetalning går att kombinera med andra betalmetoder.
  • Om ditt köp är lägre än summan på presentkortet ligger resterande belopp kvar på presentkortet så länge det är giltigt.
  • Om ditt köp är högre än summan på presentkortet, kommer hela beloppet på presentkortet att dras. Du kan inte välja att dra endast en del av summan.
  • Du är välkommen att kontakta Bokus kundservice om du har några frågor, via kontaktformulär nedan.

Annullering/avbokning av beställning som är betald med presentkort

Om du har handlat via användarkonto:

• Du får ett tillgodohavande på ditt användarkonto om en slutförd och godkänd beställning som är betalad med presentkort, av någon anledning blir annullerad.
  • För att se dina tillgodon om du har ett användarkonto: Gå in på ”Mina sidor” och klicka på rubriken ”Tillgodon”.

Om du har handlat via snabbkassan:

• Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan, om du har gjort ditt köp med presentkort i snabbkassan.
  • Fyll i så många uppgifter som möjligt för snabbare hantering.
  • Beskriv ditt ärende och ange ordernummer, 10 siffror.
  • Kundservice överför ditt tillgodohavande till ett användarkonto som du kommer att få instruktioner om att skapa.

Tomt eller oladdat presentkort?

• Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan om ditt presentkort är tomt eller oladdat.
  • Fyll i så många uppgifter som möjligt för snabbare hantering.
  • Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt.
  • Kundservice hjälper dig med att undersöka vad det kan bero på.