Du kan använda ett eller flera presentkort för att betala köp i vår e-handel. Presentkortet är giltigt i 1 år från aktiveringsdatum, vilket syns på ditt kort (e-post).

Gör så här för att betala med ditt presentkort

1. Klicka på ”Använd presentkort”

2. Skriv sedan in den 16-siffriga presentkortskoden i rutan som kommer upp, och klicka på "Spara".

3. Du kan använda flera presentkort vid samma köp. Registrera ett presentkort i taget. Klicka på ”Spara” när du har registrerat den första koden. Gå sedan tillbaka till ”Använd presentkort”, skriv in din kod på nästa presentkort och tryck sedan på ”Spara” osv.

4. Presentkortsbetalning går att kombinera med andra betalmetoder.

5. Om ditt köp är lägre än summan på presentkortet ligger resterande belopp kvar på presentkortet så länge det är giltigt.

6. Om ditt köp är högre än summan på presentkortet, kommer hela beloppet på presentkortet att dras. Du kan inte välja att dra endast en del av summan.

7. Du är välkommen att kontakta Bokus kundservice om du har några frågor, via kontaktformulär nedan.

Avbokning av beställning som är betald med presentkort

Om du har handlat via användarkonto:

• Du får ett tillgodohavande på ditt användarkonto om en slutförd och godkänd beställning som är betalad med presentkort, av någon anledning blir annullerad

• För att se dina tillgodon om du har ett användarkonto: Gå in på ”Mina sidor” och klicka på rubriken ”Tillgodon”

Om du har handlat via snabbkassan:

• Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan, om du har gjort ditt köp med presentkort i snabbkassan
  • Fyll i så många uppgifter som möjligt för snabbare hantering
  • Beskriv ditt ärende och ange ordernummer, 10 siffror
  • Kundservice överför ditt tillgodohavande till ett användarkonto som du kommer att få instruktioner om att skapa

Tomt eller oladdat presentkort?

• Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan om ditt presentkort är tomt eller oladdat.
  • Fyll i så många uppgifter som möjligt för snabbare hantering
  • Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt
  • Kundservice hjälper dig med att undersöka vad det kan bero på