Så här blir du avtalskund:

Om ditt företag löpande köper mycket litteratur eller kanske driver biblioteks- och skolverksamhet, och behöver få böcker levererade med biblioteksutrustning, kan du ansöka om att få bli avtalskund.

Avtalskunder har tillgång till ett antal avtalsspecifika tjänster som exempelvis plastning, inköpsvägledning med mera.

Inköp av större volymer årligen kan också vara berättigande till rabatter.

Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan om du vill ansöka om att bli avtalskund, eller om du har andra frågor kring avtal, så får du vidare hjälp.

Anslut konto till gällande avtal:

I samband med att du skapar ett organisations/företagskonto på Bokus ansluts kontot per automatik till ett avtal, om det organisationsnummer som anges är kopplat till ett avtal i vår avtalsdatabas.

Genom att ange ert organisationsnummer ansluts kontot till gällande avtal.

Även befintliga konton som skapats före det att ett avtal upprättats blir per automatik kopplade till avtalet.

Om ditt konto är anslutet till ett avtal så har du tillgång till avtalsspecifika tjänster, som du finner under "Mina sidor".

Om du har ett rabattavtal kommer dina avtalspriser att synas i kassan, i varukorgen samt vid de böcker du söker upp när du är inloggad.