Logga in:

För att logga in på dina sidor klickar du på ”Mina sidor” högst upp på sidan och fyller sedan i användarnamn och lösenord i inloggningsrutan.

Ändra i order:

Du kan avbeställa delar eller hel order, men inte ändra antal eller lägga till titlar. Ändringen kan göras fram till dess att din order börjar plockas.
Logga in på ”Mina sidor”. Välj sedan ”Beställningar” och klicka dig fram till rätt order. För att avbeställa en titel på din order klickar du på ”Avbeställ” vid titeln. Om det är för sent att avbeställa framgår det

Om du inte har beställt via användarkonto behöver du kontakta kundservice via kontaktformulär nedan, för att avbeställa.

Lösenord:

Har du glömt ditt lösenord? Kicka på ”Glömt lösenord eller användarnamn”. Där anger du kontots e-postadress och du kommer då att få en länk för återställning av lösenord skickad till dig:

Vill du ändra lösenord? Det gör du på ”Mina sidor” under ”Kunduppgifter”:

Användarnamn:

Användarnamnet du valde när du skapade ditt konto hos oss är unikt och går inte att ändra.
För att få det användarnamn du önskar skapar du ett nytt användarkonto.

Ta bort användarkonto;

Vill du ta bort ett användarkonto behöver du kontakta kundservice. Använd kontaktformulär nedan så får du hjälp med ditt ärende.