Reklamation

Fel eller skadad bok:

• Har en annan produkt levererats än den du beställt eller boken är skadad, kontakta vår kundservice för att göra en reklamation och ange felet.

• Använd kontaktformulär nedan, och var så utförlig som möjligt när du beskriver vad som har hänt.

• Glöm inte ordernummer.

• Felaktig bok ska fraktfritt returneras i enlighet med instruktioner från Bokus. Retur får inte ske till utlämningsställe/ombud och görs först efter att reklamation har gjorts.

Försvunnet paket:

• Börja med att försöka spåra paketet via de spårningsnummer och spårningslänkar du fått med i din orderbekräftelse.

• Om detta inte hjälper och du misstänker att försändelsen har försvunnit kontaktar du vår kundservice via kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig.

• Var så utförlig som möjligt när du beskriver vad som har hänt.

• Glöm inte ordernummer.

Returrätt / ångerrätt

Observera att ångerrätt för företag förekommer endast i de fall detta särskilt har avtalats!

• Använd kontaktformulär nedan, och var så utförlig som möjligt när du beskriver ditt ärende.

• Glöm inte ordernummer.

• Returen görs sedan i enlighet med instruktioner från kundservice och får inte ske till utlämningsställe.

Undantag från all ångerrätt är:

• förseglade ljud- eller bildupptagningar (t ex ljudböcker) där förseglingen har brutits,

• förseglade böcker med digitalt innehåll (t ex onlinekoder) där förseglingen har brutits,

• ljud- och e-böcker som har köpts för direkt nedladdning,

• specialbeställda så kallade "Print on demand"-böcker där boken trycks efter Kunds beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print on demand"-beställning, och

• biblioteksutrustade böcker.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformulär nedan för ditt ärende, vi besvarar dig inom 24 timmar på vardagar.