Reklamation
Fel eller skadad bok

• Har en annan produkt levererats än den du beställt eller boken är skadad, kontakta vår kundservice för att göra en reklamation och ange felet.
  • Använd kontaktformulär nedan, och var så utförlig som möjligt när du beskriver vad som har hänt.
  • Glöm inte ordernummer.
  • Felaktig bok ska fraktfritt returneras i enlighet med instruktioner från Bokus. Retur får inte ske till utlämningsställe/ombud och görs först efter att reklamation har gjorts.

Försvunnet paket

• Börja med att försöka spåra paketet via de spårningsnummer och spårningslänkar du fått med i din orderbekräftelse.
  • Om detta inte hjälper och du misstänker att försändelsen har försvunnit kontaktar du vår kundservice via kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig.
  • Var så utförlig som möjligt när du beskriver vad som har hänt.
  • Glöm inte ordernummer.

Returrätt/ångerrätt
Observera att ångerrätt för företag förekommer endast i de fall detta särskilt har avtalats!

• Använd kontaktformulär nedan, och var så utförlig som möjligt när du beskriver ditt ärende.
  • Glöm inte ordernummer.
  • Returen görs sedan i enlighet med instruktioner från kundservice och får inte ske till utlämningsställe.

Undantag från all ångerrätt är:

• förseglade ljud- eller bildupptagningar (t ex ljudböcker) där förseglingen har brutits,
  • förseglade böcker med digitalt innehåll (t ex onlinekoder) där förseglingen har brutits,
  • ljud- och e-böcker som har köpts för direkt nedladdning,
  • specialbeställda så kallade "Print on demand"-böcker där boken trycks efter Kunds beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print on demand"-beställning, och
  • biblioteksutrustade böcker.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformulär nedan för ditt ärende, så besvarar vi dig inom 24 timmar på vardagar.