Vi byter logistikpartner och flyttar inom kort vårt lager. Själva flytten kommer att ske successivt under sommaren med den mest intensiva fasen runt månadsskiftet juni-juli. 


I ett första skede efter flytt kommer vi att ha grundläggande tjänster på plats, för att därefter successivt aktivera funktioner som används av vissa av våra avtals- och bibliotekskunder.
 

Biblioteksutrustning 

En funktion som  inte kommer att finnas på plats initialt är möjligheten att biblioteksutrusta eller plasta in böcker. Det innebär att vi under en period – i första hand under sommaren - inte kan ta emot beställningar på, eller leverera, biblioteksutrustade eller inplastade böcker.
För att kunna säkra att de beställningar som redan ligger inne levereras ut innan vi lämnar nuvarande lager, beräknar vi att redan runt den 13 juni stänga av för nya inkommande beställningar med biblioteksutrustning. 

 

Under tiden för uppehållet kommer du som kund att  kunna beställa böcker utan utrustning på samma vis som tidigare och eventuella avtalspriser aktiveras per automatik precis som tidigare.

Vi ber att få återkomma när vi vet mer om när funktionerna åter är på plats och när vi kan öppna för möjligheten att ta emot beställningar med biblioteksutrustning.

Vi beklagar de störningar detta kan innebära för dig som kund och tackar för ditt tålamod!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan.


Tillbaka till Bokus