Giltighetstid för nedladdning av digital bok:

Felmeddelandet TOKEN_EXPIRED tyder på att nedladdningslänken till boken har passerat giltighetstiden. Länken är tillgänglig för nedladdning av filer i 2 år (24 månader) efter det att man har köpt boken, vilket framgår när man klickar in sig på boken. Under dessa 24 månader kan man ladda ner hur många filer som helst, och man kan sedan öppna boken 3 gånger (exempelvis på tre olika enheter).

När nedladdningslänken har passerat giltighetsdatum kan man inte längre nyttja den för att ladda ner fler filer. Däremot fungerar tidigare nedladdade filer fortfarande och tidigare öppnade böcker ska också fungera.