När du köper en digital bok för nedladdning har du tillgång till den via din digitala bokhylla på "Mina sidor", så länge den finns kvar på vår hemsida.

Om boken blir slutsåld på förlaget eller av annan anledning tas bort från vår hemsida, försvinner den även från din digitala bokhylla på "Mina sidor". För att säkra tillgång till dina böcker se till att ladda ner dem som filer till datorn eller till den app du använder. På så sätt finns de kvar hos dig även om de försvinner ur sortiment.