Följ dessa anvisningar för att ladda ner PocketBook Reader till din Android och få tillgång till din e-bok med DRM krypteringsskydd köpt hos BokusFör böcker utan DRM krypteringsskydd i PocketBook Reader finns instruktioner här. Osäker på vad DRM är? Mer om DRM

1. För att kunna läsa böcker med Adobe DRM-kryptering behöver du ett Adobe-ID. Om du inte redan har ett skapar du lätt ett sådant genom att surfa till Adobe, välja " Logga in" och därefter "Skapa konto".
  2. Hitta appen PocketBook Reader i Google Play Butik och ladda ned till din Android.
  3. Öppna appen.
  4. Godkänn "Terms and Conditions" om det krävs i detta skede.
  5. Auktorisera PocketBook Reader-appen med ditt Adobe-ID genom att klicka in dig via "Settings" längst ned till höger i appen. Var noga med att ha endast ett Adobe-ID och att alltid använda ett och samma på olika enheter!
  6. I nästa läge välj "Adobe DRM" under rubriken "Accounts".
  7. Skriv in dina uppgifter, det vill säga användarnamn och lösenord till ditt Adobe-ID.
  8. Logga in till Adobe.
  9. Starta Google Chrome, öppna Bokus och logga in på ditt användarkonto.
  10. När du är inloggad på "Mina sidor" välj "Digital bokhylla".
  11. Leta upp e-boken du har köpt och vill ladda ner till din Android.
  12. Klicka på “Ladda ned”, därefter "Ladda ned nu".
  13. Nu visas en ruta som anger att filen har laddats ned. Klicka på "Öppna".
  14. Välj rätt app för att öppna boken, det vill säga "PocketBook Reader".
  15. Boken ska nu ligga i biblioteket i appen och du kan börja läsa!

Notering: För att använda PocketBook Reader behöver du i något skede skapa ett PocketBook-konto och godkänna appens villkor (se punkt 3 ovan).

Viktigt att tänka på om du har köpt en Adobe DRM-krypterad bok:

• Adobe-kryptering innebär att antal nedladdingar av e-boken är begränsat till 3 gånger. Det finns inget sätt att utöka antalet laddningar.
  • Adobe-kryptering betyder också att ett Adobe-ID kopplas till boken vid första nedladdningen. Om boken ska laddas ned fler gånger (max 3, se ovan), måste just det Adobe-ID som angavs vid första nedladdningen anges på nytt. Tänk därför på att endast använda ett enda Adobe-ID.
  • Skapa inget nytt Adobe-ID om du är osäker på vilket du har, ta i stället hjälp av Adobe för att få dina uppgifter genom att surfa in på deras sida.

Till Bokus utbud av e-böcker