För att läsa en bok i PocketBook Reader behöver du ladda ned appen, skapa ett Adobe-ID samt koppla ihop din enhet med ditt Adobe konto.

1. Ladda ned PocketBook Reader och skapa ett konto

• Du laddar ned PocketBook Reader via Google Play butik.

• Öppna appen och godkänn "Terms and Conditions"

• Skapa ett PocketBook-konto

• Tryck på "Settings" för att koppla ihop appen med ditt Adobe-ID. Det gör du genom att välja "Adobe DRM" under rubriken "Accounts". Ange Adobe-ID och lösenord och logga in.

2. Koppla din enhet till ditt Adobe-ID

• Säkerställ att du har ett Adobe-ID, du skapar annars ett sådant här Skapa eller uppdatera ett Adobe-konto

• Tryck på "Settings" för att koppla ihop appen med ditt Adobe-ID. Det gör du genom att välja "Adobe DRM" under rubriken "Accounts". Ange Adobe-ID och lösenord och logga in.

3. För över boken till din enhet

Android

• Logga in på Mina sidor på Bokus.com och gå till din digitala bokhylla
  • Leta upp e-boken du har köpt och ladda ned den till din Android.

• Klicka på "Öppna" och välj "PocketBook Reader" och börja läsa din bok.

iOS

• Logga in på Mina sidor på Bokus.com och gå till din digitala bokhylla

• Leta upp e-boken du har köpt och ladda ned den till din iOS enhet

• Tryck på “Öppna I" och välj "PocketBook Reader" och börja läsa din bok.