Har du fått en kampanjkod?

• För att utnyttja en rabatt du har fått med en kampanjkod klickar du på "Använd kampanjkod" i kassan, under "Varukorg".

• Skriv sedan in koden i rutan som kommer upp och klicka på "Spara".
    När du kommer tillbaka till kassan uppdateras din varukorg med avdragen rabatt.

• Tänk på att skriva in koden exakt som du har fått den, dvs var noga med stora eller små bokstäver.

• Rabatter kan inte kombineras med andra erbjudanden.

• Det går inte att registrera en kampanjkod efter godkänd beställning. Har du glömt att lägga in din kod, vänligen kontakta kundservice via kontaktformulär nedan, för att få veta vilka alternativ som erbjuds.