Till dig som företag med egen hemsida.

Rekommendera Bokus till de som besöker din webbplats och tjäna pengar på de köp som dina besökare gör i vår bokhandel!

När du har anmält dig till Bokus partnerprogram och lagt in länkar till vår bokhandel på din webbplats så får du varje vecka rapporter om hur mycket pengar du tjänat. Vi samarbetar med Tradedoubler - se nedan hur du ska göra för att anmäla dig till vårt affiliateprogram.

Gör så här:

1. Gå till Tradedoubler

2. Skapa publisher-konto eller logga in

3. Sök efter Bokus i fältet "Programnamn"

4. Klicka på "Ansök" i statuskolumnen

5. Fyll i kryssrutan "Jag har läst avtalet..." och klicka på knappen "Ansök till programmet"

6. Invänta godkännande att delta i affiliateprogrammet, vilket du får per e-post från Tradedoubler

7. Lägg upp länkar/grafik till Bokus på din webbplats. Annonserna hittar du genom att söka efter Bokus, klicka på Bokus' namn i listan och välja "Länkar/Grafik"

6 goda skäl att anmäla sig som affiliate:

• Du ger dina besökare tillgång till över 10 miljoner produkter

• Bra länkar är en service till de som besöker din webbplats - det ger din webbplats mervärde

• Bokus ombesörjer att dina besökare får bra service och snabb leverans till konkurrenskraftiga priser

• När du registrerar dig, blir du medlem hos Tradedoubler. Det ger dig möjlighet att gå med i andra partnerprogram på internet

• Det är enkelt att anmäla sig

• Våra affiliateprogram hanteras av företaget Tradedoubler. För dig som inte redan är medlem finns tydliga beskrivningar om hur du går tillväga