De här förmånerna har du som både registrerad medlem i Akademibokhandelns Vänner och Bokus Play-abonnent:

Alltid 5% rabatt på Bokus
Alltid 10% rabatt hos Akademibokhandeln

Alltid fri frakt online på Bokus och hos Akademibokhandeln

Gäller rabatterna på alla mina köp hos Akademibokhandeln och på Bokus?

Hos Akademibokhandeln gäller rabatterna på alla ordinarie priser. Undantag är presentkort, studentprissatta böcker, Låna & Läs, beställningsvaror och frimärken. Rabatten kan heller inte kombineras med andra erbjudanden.

På Bokus gäller rabatten på ordinarie priser men inte på e-böcker, nedladdningsbara ljudböcker, och plus- och kampanjpriser. Rabatten kan inte heller kombineras med andra erbjudanden.

Hur får jag tillgång till förmånerna?

Ditt Bokus Play-abonnemang ger dig automatiskt 5% rabatt på ordinarie priser samt fri frakt på Bokus oavsett värde, när du handlar i inloggat läge.

För att få tillgång även till rabatter och förmåner på Akademibokhandeln loggar du in på Bokus Play via "Mina sidor" på Bokus, och klickar på länken "Aktivera mina förmåner hos Akademibokhandeln". Du kan även aktivera dina förmåner via "Mina sidor" på Akademibokhandeln.

Vad händer med mina rabatter och förmåner om jag avslutar Bokus Play?

Skulle du avsluta ditt Bokus Play-abonnemang förlorar du dina rabatter och förmåner efter det att din förbetalda tid har tagit slut.

Vad innebär det att vara medlem i Akademibokhandeln Vänner?

Som medlem hos Akademibokhandeln får du vänpriser på utvalda titlar. Du får också olika typer av läsinspiration och boktips, både på sådant du redan vet att du gillar, men också sådant du ännu inte upptäckt. Du får inbjudningar till tävlingar, intressanta evenemang och författarträffar.

Några gånger per år bjuder vi även in våra medlemmar till vändagar med extra bra priser på hela eller delar av sortimentet - bara för medlemmar. Medlemskapet är gratis. Om du inte redan är medlem, läs mer om vad det innebär.

Gör så här för att registrera dig för dina förmåner via Bokus:

1. Logga in på "Mina sidor" på Bokus och gå till fliken Bokus Play, som du hittar i menyn till vänster

2. Välj "Aktivera dina rabatter och förmåner hos Akademibokhandeln".

3. När det är aktiverat slussas du vidare till Akademibokhandeln, under förutsättning att du har samma e-postadress angiven på "Mina sidor" hos Akademibokhandeln som du har på Bokus Play:

Gör så här för att registrera dig för dina förmåner via Akademibokhandeln:

Vi rekommenderar att gå in och aktivera Bokus Play först via Bokus innan du startar aktiveringen för rabatter och förmåner. Annars går det att starta tjänsten genom att aktivera abonnemanget i steg 2 nedan.

1. Logga in på "Mina sidor" på Akademibokhandeln och klicka på "Gå till Bokus Play":

2. Du slussas då vidare till Bokus. Här kan du välja att aktivera ett abonnemang eller att logga in på befintligt användarkonto på Bokus.

3. Efter inloggning är du automatiskt godkänd i aktiveringen för dina förmåner

4. Upplever du problem med aktiveringen, kontakta Akademibokhandelns kundservice för att få hjälp.

Tillbaka till Bokus

Till Akademibokhandeln