Om du har problem med Bokus Play-appen i din iPhone eller din iPad kan du börja med att felsöka och åtgärda själv.

Säkerställ att:

• Du har tillräckligt med minne på enheter

• Du uppfyller alla de kvalifikationer som framgår i App Store

• Du har den senaste programvaran i din enhet. Om inte, uppdatera

• Testa att avinstallera appen och installera den sedan på nytt

Kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedanom inget av detta hjälper. Tänk på att beskriva ärendet så tydligt som möjligt för snabbare hantering