Observera att vi för närvarande har uppehåll i denna tjänst, läs mer här


Listade alternativ utgör vårt standardutbud, men avtals- och kundspecifika anpassningar och alternativ förekommer, såsom laddade RFID-etiketter eller egna etiketter.



Plastning


Normalt används mjukplast, men styvplast används om vi bedömer det som lämpligare. Vi förstärker även böcker med mjuk pärm på insidan genom att sätta en smalare plastremsa mellan pärmen och första, respektive sista, sidan i boken.



Etiketter


Hyllsignum:

Detta är en etikett med bokens hyllsignum som sätts under plasten på bokens rygg; SAB-signum enligt BURK om du som kund prenumererar på bibliografisk information från BTJ, annars hämtas informationen från LIBRIS.


Huvuduppslag:
I de fall boken saknar korrekt författarnamn och titel på ryggen ersätts denna med en strimla tryckt med den korrekta bibliografiska informationen.


BURK-etikett:
BURK-etikett placeras på utsidan av pärmen. Den sätts endast på om boken har hunnit bli katalogiserad av BTJ.


Sekvensetikett:
Detta är en neutral löpnummeretikett som placeras på utsidan av pärmen på bokens baksida. Om boken inte kan förses med en BURK-etikett (det vill säga boken är inte katalogiserad i BURK) eller om ditt bibliotek inte har bibliografisk service från BTJ, förses boken med en sekvensetikett eller neutral löpnummeretikett på bakre pärmens utsida.


RFID-etikett:
Vi erbjuder att utrusta era böcker med en RFID-etikett som normalt fästs på insidan av bokens bakre pärm. RFID-etiketterna följer Plessey-standard och levereras oladdade



Priser


Det faktiska priset för biblioteksutrustning syns i kassan vid beställning. Ordinarie priser för utrustningsalternativ är:


  • Plastade böcker, 29 kr exklusive moms

  • Plastade böcker inklusive etiketter, 34 kr exklusive moms

  • Ljudboksemballage inklusive etiketter, 49 kr exklusive moms



Biblioteksutrusta delar av beställning


Det går bra att i en och samma beställning ange vilka böcker som ska utrustas samt vilket eller vilka utrustningsalternativ du önskar för respektive bok.



Kundservice

Vill du komma ikontakt med oss? Använd kontaktformulär nedan, vi besvarar dig inom 24 timmar på vardagar.


Tillbaka till Bokus