Som privatkund kan du handla på vår sajt antingen med ett användarkonto eller via snabbkassa.

Bra att tänka på är att om du har handlat via snabbkassan finns inget användarkonto kopplat till dig. Du har därmed inte tillgång till någon samlad beställningshistorik eller tillgång till andra tjänster. Läs gärna mer om fördelarna med att ha ett användarkonto på Bokus.

Skapa användarkonto för privatperson

Gör så här för att skapa ett användarkonto på Bokus:

1. Klicka på "Mina sidor" som du hittar i menyn överst på startsidan.
  2. Gå sedan till "Skapa konto" och klicka på "För privatperson".
  3. Skriv in den e-postadress du vill använda som användarnamn och välj sedan ett lösenord.