Informationen om användarnamn och lösenord här nedan gäller endast om du har skapat ett användarkonto. Har du handlat via snabbkassan, eller har för vana att handla via snabbkassan, har du inget användarkonto. Vid snabbkasseköp anger du endast de nödvändiga uppgifter som som behövs för ett engångsköp. Läs gärna mer om fördelarna med att ha ett användarkonto på Bokus.

Användarnamn:

Användarnamnet du valde när du skapade ditt konto hos oss är unikt och går inte att ändra. Om du vill ha ett nytt användarnamn behöver du därmed skapa ett nytt konto, med det nya användarnamnet (=e-postadress). Tänk också på att den historik som finns på ditt nuvarande användarkonto inte följer med om du skapar ett nytt.

Ändra lösenord:

Gå in på ”Mina sidor” om du vill ändra ditt lösenord, eller klicka här för att komma direkt till inloggningen.

1. På "Mina sidor" klickar du på "Ändra lösenord".

2. I fälten som kommer upp fyller du i uppgifter och klickar sedan på "Spara ändringar".