Informationen om glömt lösenord här nedan gäller endast om du har skapat ett användarkonto.

Har du handlat via snabbkassan, eller har för vana att handla via snabbkassan, har du inget användarkonto. Vid snabbkasseköp anger du endast de nödvändiga uppgifter som som behövs för ett engångsköp. Läs gärna mer om fördelarna med att ha ett användarkonto på Bokus.

Glömt lösenord

1. Klicka på "Mina sidor" för att komma till inloggning, eller gå direkt till inloggningen.
  2. Klicka sedan på "Glömt lösenord eller användarnamn" så kommer du till "Återställ lösenord".
  3. När du fyllt i din e-postadress skickas en länk via e-post där du kan byta ditt lösenord.
    Tänk på att du behöver använda den e-post du angav då du skapade ditt konto.