Användarnamn:

Användarnamnet du valde när du skapade ditt konto hos oss är unikt och går inte att ändra. För att få det användarnamn du önskar skapar du ett nytt användarkonto. Notera att den historik som finns på ditt nuvarande användarkonto inte följer med om du skapar ett nytt. Läs om avtal och konton.

Lösenord:

Har du glömt ditt lösenord? Kicka på ”Glömt lösenord eller användarnamn”. Där anger du kontots e-postadress och du kommer då att få en länk för återställning av lösenord skickad till dig.

Vill du ändra lösenord? Det gör du på ”Mina sidor” under ”Kunduppgifter”.

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla kundservice via kontaktformulär nedan, vi besvarar dig inom 24 timmar på vardagar.