När du skapar ett användarkonto väljer du om du vill ha erbjudanden, boktips, och information från oss till din registrerade e-postadress eller inte.

Du kan när om helst ändra ditt val genom att logga in på "Mina sidor" och klicka på "Nyhetsbrev" i vänstermenyn. Klicka därefter i rutan som kommer upp om du vill registrera dig för prenumeration, och klicka ur om du vill avregistrera din prenumeration. Uppdatera sedan.

Du kan också avregistrera dig genom att klicka på "Avsluta prenumeration" längst ned i ditt senaste nyhetsbrev.

Läs mer om hur du skapar ett användarkonto