Bokus Play är Bokus' abonnemangstjänst för ljudböcker och e-böcker. Du kan lyssna och läsa i din mobil eller surfplatta och använda abonnemanget på det sätt som passar dig bäst.

Det är också alltid möjligt att växla mellan våra tre olika abonnemang; bas, premium och familj.

Som Bokus Play-kund har du tillgång till över 80 000 ljud- och e-böcker. Merparten av dessa är på svenska men närmare 1000 är engelskspråkiga böcker.

Teckna dig för det abonnemang som passar dig bäst och ladda ned applikationen Bokus Play från Google Play Butik eller App Store, för att lyssna och läsa.

Som ny kund är dina första 30 dagar kostnadsfria. Detta erbjudande kan bara användas en gång per användarkonto.

Läs mer om hur du skapar ett användarkonto på Bokus Play
Läs mer om de olika abonnemangen
Läs mer om Bokus Play och Akademibokhandeln