I appen Bokus Reader kan du läsa och lyssna på nedladdningsbara e- och ljudböcker.

Appen finns att ladda ner på Appstore och Google Play.

Så här gör du för att börja använda Bokus Reader:

1. Köp boken på Bokus.com

2. Ladda ner appen

3. Logga in i Bokus Reader med ditt användarnamn på Bokus och börja läsa eller lyssna

Böcker med Adobe DRM skydd

Det är inte möjligt att läsa böcker som är krypterade med Adobe DRM i Bokus Reader. Välj i stället en app som stödjer detta format se mer: Adobe Digital Edition

Digital bokhylla på Mina sidor

I din digitala bokhylla på Mina sidor syns alla dina köp av digitala böcker, oavsett vilken app du sedan väljer att konsumera dem i.

Bokus Dito

Appen Bokus Dito är nerstängd och inga nyköpta böcker kommer att kunna laddas upp. Du som redan har tillgång till Dito kan fortfarande använda appen för konsumtion av de böcker du har nedladdade.