Skapa användarkonto

Ett konto skapas enkelt genom att antingen lägga varor i varukorgen och gå vidare till kassan eller genom att trycka på ”Mina sidor” högst upp på sidan. Mer om inloggning och kontoKlicka för att komma direkt till startsidan för företag och organisation

Gör så här för att beställa:

1. Ange leverans- (dit böckerna ska skickas) respektive fakturaadress (dit fakturan ska skickas) samt organisationsnummer.

2. När detta är ifyllt, ser du era avtalspriser, om ni har ett avtal med oss.

3. På "Mina sidor" kan du även välja att fylla i separat godsadress eller fakturaadress, och ändra lösenord.

4. Gå vidare till kassan och bekräfta beställningen.

5. En orderbekräftelse skickas till den angivna e-postadressen.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformulär nedan med ditt ärende, vi besvarar dig inom 24 timmar på vardagar.