Skapa användarkonto

• När du sedan går vidare anger du er leverans- (dit böckerna ska skickas) respektive fakturaadress (dit fakturan ska skickas) samt ert organisationsnummer.
  • När detta är ifyllt, ser du era avtalspriser, om ni har ett avtal med oss.
  • På "Mina sidor" kan du även välja att fylla i separat godsadress eller fakturaadress, och ändra lösenord.
  • När du är klar går du vidare till kassan och bekräftar beställningen. En orderbekräftelse kommer då att skickas till den angivna e-postadressen.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformulär nedan med ditt ärende, så besvarar vi dig inom 24 timmar på vardagar.