Om du har fått ditt paket utdelat av CityMail och vill göra en retur, kan du enkelt använda dig av deras returtjänst. Det är en tjänst mellan dig och CityMail och du beställer returen direkt via en länk i de SMS du fick från CityMail när paketet levererades till dig. Du har flera alternativ att välja mellan och betalning sker via Swish.

För att returnera med CityMail kan du välja mellan:

• att CM ringer på och hämtar paketet (55 kr),

• att få paketet upphämtat via din dörr (55 kr),

• att lämna paketet i din brevlåda för upphämtning,

• att lämna paketet till ett paketskåp, IBOXEN

Gör så här:

1. Klicka på länken "Vill du lämna tillbaka ditt paket?" i ditt leverans-SMS, och därefter "Skicka tillbaka"

2.  Du får besked om nästa möjliga upphämtning och väljer sedan leveranssätt. Klicka på "Fortsätt"

3. I nästa steg ser du en sammanställning av den tjänst du har valt och godkänner CityMails leverans- och köpvillkor. Här fyller du också i din e-postadress för att CityMail ska kunna mejla dig ett kvitto. Klicka på "Betala med Swish" och betala.

4. Om Swish inte öppnas automatiskt kommer en ny ruta upp där du kan klicka dig vidare till Swish för betalning

5. När betalningen väl är gjord kan du inte ångra beställningen. Du får en bekräftelse på din skärm och via SMS.

6. Viktigt! Vid beställningen kommer du erhålla en returkod. Denna returkod skall du skriva på paket som skall returneras

7. Du kan sedan följa din retur via CityMails spårningshistorik

8. Vid inlämning av retur till Iboxens paketskåp behöver du ett mobilt bank-ID samt Iboxens app. Appen finns att ladda ner där appar finns.

9. Du kan sedan följa din retur via CityMails spårningshistorik i samma leverans-SMS du fick när varan levererades

Så fort returen är emottagen och registrerad på vårt lager får du ett mejl från oss som bekräftar detta. Återbetalning sker till det betalsätt du använde hos Klarna vid beställningstillfället. Läs mer om återbetalning vid retur