När du har returnerat till oss enligt ångerrätten sker återbetalning på hela beloppet till det betalningssätt du använde hos Klarna vid beställningstillfället. Läs mer om de olika betalningssätten som Klarna erbjuder i vår kassa. Har du betalat helt eller delvis med presentkort skickas ett nytt till din e-postadress.

Så här går det till vid retur och återbetalning:

1. Så fort returen är emottagen och registrerad på vårt lager får du ett mejl från oss som bekräftar detta.

2. Då registreras även en återbetalning hos Klarna.

3. Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna. Om du inte har något konto kopplat till Klarna kan du bli ombedd att först fylla i ett formulär med kontouppgifter för återbetalning.

4. Efter det att Klarna har registrerat återbetalning, kan det ta ytterligare ca 3-5 bankdagar innan pengarna är åter på ditt konto, beroende på vilken bank du har.

5. Om du har valt betalningssätt faktura, glöm inte att pausa den genom att "Rapportera retur" hos Klarna. Görs enklast i Klarnas app eller genom att logga in på "Mina sidor". Fakturan justeras sedan efter det att returen är inkommen.

6. Du kan alltid följa betalning och återbetalning genom att logga in på "Mina sidor" på Klarna, eller i din Klarna-app.

Ej uthämtat paket:

Skulle du inte ha hämtat ut ditt beställda paket går det i retur till oss. Detsamma gäller om du har angivit fel adress. I dessa fall tar vi ut en avgift på 149 kr. Avgiften avser frakt och omkostnader. Avgiften dras från din återbetalning via Klarna. Skulle din beställning vara lägre än 149 kr sker ingen återbetalning alls.

Läs mer om återbetalning vid avbokning av beställning.