For information in English


Fakturabetalning:


I samarbete med Svea Bank erbjuder Bokus betalningar via pappersfaktura, PDF eller e-faktura. Läs mer om Svea Banks villkor. Läs mer om hur du ansöker om e-faktura


Vi har tidigare samarbetat med Klarna, och skulle du fortfarande ha oavslutade affärer med dem, är det dem du ska kontakt i det specifika ärendet. Du hittar deras kontaktuppgifter på faktura eller andra dokument från dem.Bedrägeri:


Vi och Svea Bank arbetar aktivt med att förhindra bedrägeri. Om du trots allt misstänker att du har blivit utsatt för bedrägeri eller inte känner igen en beställning eller en transaktion, hjälper vi dig förstås. Gör detta vid misstänkt bedrägeri:

  • Kontakta vår kundservice med så mycket uppgifter som möjligt om den aktuella beställningen, för snabbare och smidigare hantering

  • Gör en polisanmälan Kortbetalning:


Kortbetalning för företagskunder är något vi för närvarande inte kan erbjuda. För företagskunder med svensk fakturaadress erbjuder vi betalning mot faktura via Svea Bank. För företagskunder med fakturaadress utomland erbjuder vi köp och betalning som privatkund.Frågor:


Svea Bank
Om du har frågor som rör de ekonomiska transaktionerna kopplade till din faktura - faktura, betalning, inkasso - vänligen kontakta Svea Bank via mejl eller telefon på faktura@svea.com eller på 08-735 29 59. Du hittar deras kontaktuppgifter även på själva fakturan.


Bokus
Övriga frågor - vara, beställning, leverans, retur - vänligen kontakta Bokus kundservice via kontaktformulär nedan.


Tillbaka till Bokus