Om du handlar över det gällande beloppet för fri frakt kan du välja alternativet "Postleverans Gratis" i kassan. Önskar du det alternativet fyller du själv i det bland de fraktalternativ du ser i kassan.

Aktuell gräns för fri frakt ser du på hemsidan och i kassan. 

Vid "Postleverans Gratis" sker leverans med CityMail eller PostNord. Dessa försändelser delas ut i din brevlåda eller - om det inte går ner i brevlådan - lämnas utanför din dörr, så kallad LAD (Leave at Door).Stora paket levereras direkt till närmaste Schenker utlämningsställe/ombud.


Observera att:

Om ett paket som är färdigt att skickas med PostNord visar sig vara för skrymmande för att levereras i brevlåda eller som LAD, byter vårt lager transportör till Schenker utlämningsställe/ombud redan inför utskick. I dessa fall väljs per automatik det utlämningsställe som ligger närmast dig baserat på postnummer i Schenkers eget system. Detta går inte att påverka. 

I vissa enstaka fall väljer PostNord att lämna varubrev till eget serviceställe i stället för att lämna utanför dörr - detta är inget vi kan påverka utan något PostNord väljer. De lämnar då paketet till utlämningsställe för att du ändå ska ha chans att få det så snart som möjligt. 

För CityMails del - om det  visar sig att de inte har möjlighet att dela ut direkt till dig - lämnas paketet hos DHL utlämningsställe i stället för att lämnas utanför dörr. 

Läs mer om PostNords leveranser.
Läs mer om CityMails leveranser.

Har du en beställning som uppfyller kraven för gratis frakt och du har valt det, men där en eller flera varor blir avbokade, kvarstår ändå gratis frakt i din beställning.

Om du inte kommer upp till gränsen för gratis frakt blir du erbjuden något av de andra fraktalternativen. Kostnaden för respektive fraktsätt framgår i kassan.

Tillbaka till Bokus